Regnskap

Frigjør tid og ressurser til det du er best på

Regnskapet er et viktig styringsverktøy i alle bedrifter. Men det er tidkrevende og mye å sette seg inn i, og feil kan i verste fall bli kostbare. Hos Ligo Regnskap får du en autorisert regnskapsfører som utfører oppgavene korrekt og effektivt for deg, så kan du heller bruke tiden på produktivt og verdiskapende arbeid.

Vi kombinerer ekspertkompetanse med innovativ og brukervennlig teknologi. Integrerte teknologiløsninger er både tids- og kostnadsbesparende, og setter deg i stand til å møte nye utfordringer raskt og smidig.

Vi har utviklet gode rutiner og smarte, automatiserte prosesser som er svært nøyaktige, eliminerer feil og risiko, er selvkorrigerende og sikrer at den løpende bokføringen planlegges og gjennomføres på en upåklagelig måte.

Ligo Regnskap gir deg struktur og orden, trygghet og arbeidsro. I oss har du et dyktig og engasjert fagmiljø som kan være din rådgiver og sparringspartner i alle spørsmål knyttet til regnskapsføring, bedriftsøkonomi, automatisering og andre fagområder. Med mer enn 30 høyt kvalifiserte medarbeidere har vi kapasitet til å påta oss både små og store oppgaver.

Ta kontakt med oss i dag for en prat om hvordan vi kan gjøre din virksomhet bedre!

KONTAKT OSS